Gratitude Januari 2017

In mijn bullet journal heb ik 1 pagina vrijgehouden om elke dag op te schrijven van welke kleine dingen ik genoot of waar ik dankbaar voor was. Een fijn lijstje wat ik elke maand hier ga delen.

 

Het aanschaffen van een nieuwe MacBook <3Waardering krijgen voor het werk wat je doet van vrije momenten echt kunnen genieten fijne trainingen en wedstrijden met de D3 omdat ik eigenlijk teveel pijn heb om te sporten is het fijn dat er workouts zijn die wel gaan zoals ik wil twee nieuwe nummers van Ed Sheeran SNEEUW! Een voldaan gevoel na het verhuizen van de Werf (spelopslag Vakantiespel) een kopje thee Opruimwoedes ondanks dat oma niets meer kan, ben ik dankbaar dat ze nog steeds bij ons is het mooie winterlandschap dromen over mijn dromen werken in mijn bullet journal handettering Gilmore girls.

 

Op naar een mooie februarimaand!

 

Liefs, Manon 

Continue Reading

Hoe ik van 2017 een geslaagd jaar ga maken?

Goede voornemens wil ik het niet noemen, maar zo aan het begin van het nieuwe jaar heb ik altijd wel een lijstje in mijn hoofd met dingen die ik anders wil gaan doen. De dingen waardoor het nieuwe jaar een geslaagd jaar wordt. Want uiteindelijk moet je voor een feestje zelf de slingers op hangen. En als je op orde hebt hoe je die slingers wilt gaan ophangen, moet het goed komen. Dus bij deze, lees je mee?

Continue Reading

De 5 lessen die ik leerde in 2016.

2016 startte ik zonder echte goede voornemens. Ook dit jaar ben ik dat niet van plan. Ik zie wel wat er voor moois op mijn pad komt. Dat bleek een goede keus, want zoals je in mijn jaaroverzicht las zijn er zoveel mooie momenten geweest in 2016. Zoals elk jaar zijn er ook weer lessen geleerd. De lessen van dit jaar heb ik beschreven in deze blog waarmee we 2016 afsluiten.

Continue Reading

De zon is weer gaan schijnen!

He, een blog van mij? Dat klopt inderdaad! Een paar maanden geleden had ik het helemaal gehad met bloggen. Voor wie blog ik nou? Niemand zal het lezen, niemand reageert, ik kreeg er geen energie voor terug etc. etc. Dat deed me besluiten om voorlopig even niets te doen met het bloggen. Daarbij kwam dat de donkere maanden november/december/januari/februari en een deel van maart voor mij echt donker waren! Hoe is de zon weer gaan schijnen zou je zeggen? Lees snel maar mee…

 

Continue Reading

Fotoshoot

Al heel lang roep ik dat ik een fotoshoot wil om mijn progressie vast te leggen. Vorig jaar riep ik dat ik dat wilde wanneer ik mijn streefgewicht van 75 kilo had bereikt. Steeds had ik het uitgesteld, want van progressie is momenteel absoluut geen sprake. Er komt juist alleen maar gewicht aan wat niet heel gek is.  Begin januari hakte ik de knoop door en besloot ik een fotoshoot te boeken. Het zou juist voor een boost kunnen zorgen..

Continue Reading