Stomme schenen!

Geen vrolijk blogje vandaag… Soms mag dat. Voor 90% gaat het uitstekend met mij. Ik zit lekker in mn vel, leuke job, kan genieten van kleine dingen, thuis gaat het goed. Je zou zeggen niets te klagen? Toch maak ik me zorgen. Zorgen om mijn lijf..

Continue Reading

Gratitude Januari 2017

In mijn bullet journal heb ik 1 pagina vrijgehouden om elke dag op te schrijven van welke kleine dingen ik genoot of waar ik dankbaar voor was. Een fijn lijstje wat ik elke maand hier ga delen.

 

Het aanschaffen van een nieuwe MacBook <3Waardering krijgen voor het werk wat je doet van vrije momenten echt kunnen genieten fijne trainingen en wedstrijden met de D3 omdat ik eigenlijk teveel pijn heb om te sporten is het fijn dat er workouts zijn die wel gaan zoals ik wil twee nieuwe nummers van Ed Sheeran SNEEUW! Een voldaan gevoel na het verhuizen van de Werf (spelopslag Vakantiespel) een kopje thee Opruimwoedes ondanks dat oma niets meer kan, ben ik dankbaar dat ze nog steeds bij ons is het mooie winterlandschap dromen over mijn dromen werken in mijn bullet journal handettering Gilmore girls.

 

Op naar een mooie februarimaand!

 

Liefs, ManonĀ 

Continue Reading

Hoe ik van 2017 een geslaagd jaar ga maken?

Goede voornemens wil ik het niet noemen, maar zo aan het begin van het nieuwe jaar heb ik altijd wel een lijstje in mijn hoofd met dingen die ik anders wil gaan doen. De dingen waardoor het nieuwe jaar een geslaagd jaar wordt. Want uiteindelijk moet je voor een feestje zelf de slingers op hangen. En als je op orde hebt hoe je die slingers wilt gaan ophangen, moet het goed komen. Dus bij deze, lees je mee?

Continue Reading

Bullet journal ’17 | Wat, hoe, wanneer

Het nieuwe jaar is eindelijk begonnen. Niet dat ik er nou met smart op heb gewacht, maar op de een of andere manier kan je weer fris en fruitig beginnen en heb ik alles weer goed op een rijtje staan. Om me daarbij een klein handje te helpen ben ik zondag gestart met een bullet journal. Nog nooit van gehoord? Lees dan snel verder..

Continue Reading

De 5 lessen die ik leerde in 2016.

2016 startte ik zonder echte goede voornemens. Ook dit jaar ben ik dat niet van plan. Ik zie wel wat er voor moois op mijn pad komt. Dat bleek een goede keus, want zoals je in mijn jaaroverzicht las zijn er zoveel mooie momenten geweest in 2016. Zoals elk jaar zijn er ook weer lessen geleerd. De lessen van dit jaar heb ik beschreven in deze blog waarmee we 2016 afsluiten.

Continue Reading

Dit was mijn 2016

En toen zaten we alweer in de laatste weken van 2016. Cliche maar waar: Het is snel gegaan dit jaar! Ondanks een paar kleine tegenslagen kan ik best tevreden zijn waar ik nu sta. Geen ellendig lang verhaal, maar van elke maand een aantal hoogtepunten, want in 2016 zaten vooral hoogtepunten.

Continue Reading

5 lessen die ik leerde van solliciteren

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Ik heb een nieuwe baan! Vanaf het moment dat de vacature online kwam had ik een goed gevoel en dat is na mijn eerste werkweek nog niet veranderd. 4 dagen werken, 1 dag vrij: mijn ideaalbeeld. De reistijd nemen we voor lief, maar eigenlijk valt ook dat best mee. Deze mooie kans is niet zomaar uit de lucht komen vallen, daar heb ik best veel voor moeten doen. Vanaf juli ben ik gaan solliciteren en ook in de periode dat ik nog helemaal geen baan had heb ik van dat hele sollicitatieproces best veel geleerd.

Continue Reading

Life goals | Wat wil ik bereiken?

Laatst schreef ik dat ik persoonlijk bloggen niet echt zag zitten. Na een break, waarin ik heb kunnen nadenken wat bloggen betreft en feedback hierop heb gehad, ben ik tot de conclusie gekomen juist wel persoonlijk te bloggen, maar alleen waar ik ook echt achter sta. Hierin moet ik uitdagingen zoeken, maar daar hou ik van. Vandaag dus gewoon weer een wat persoonlijker verhaal, want ik heb het idee weer op de goede weg te zijn. Vandaag de hoofdvraag: Wat wil ik bereiken?

Continue Reading