5 van mijn favoriete blogs

Vanaf dat ik begonnen ben met afvallen volg ik veel blogs en lees ik een aantal tijdschriften om motivatie uit te halen. Als ik een artikel heb gelezen ben ik gelijk gemotiveerd om er een goede dag van te maken of als ik een dipje wat betreft voeding heb gehad. Vandaag zal ik een aantal van deze blogs met jullie delen!

 

Continue Reading

Allemaal kleine, simpele dingen die het hardlopen opleveren

Sinds kort heb ik het hardlopen weer helemaal opgepakt. Mijn kilometers schieten omhoog en ik ben flink geïnspireerd geraakt door allerlei blogs die ik dagelijks volg.
Nieuwe doelstellingen passeren de revue en zelfs ben ik voorzichtig aan het nadenken over een halve marathon. Het getal 20 staat tenslotte niet voor niets op mijn visionboard. In de groep: ‘Ik loop hard’ word ik gemotiveerd om steeds een stapje verder te gaan en om vooral te genieten van het hardlopen. Genieten?!

Continue Reading

Diary | week 2

Maandag
Maandag begon met het draaien van de voorschoolse opvang. Het opstaan is altijd vervelend, maar ik heb dan nog heel de dag voor me om 8.30 wat voor mij positief is. Om 9.00 moest ik 3 uurtjes schoonmaken. Hierin bleek maar weer wat voor verschillende mensen er zijn en hoe je je elke keer moet aanpassen. Het werk is niet inspirerend, maar de communicatie is vooral leerzaam. Vandaag stond er naast de dagelijkse dingen ook nog een krachttraining op het programma.

Continue Reading

Saaie zaterdagavond

Al een uur loop ik voor me uit te staren, heb ik al 2 bolletjes met kaas en een chocoladekoekje op en komt er niets uit mijn handen..

Op dit moment vind ik mezelf niets waard, want anders had ik wel wat kunnen doen in die 2 uur die ik hier nu zit.

Continue Reading