Even wat frustratie van me afschrijven…

21 juli, 6,37 kilometer. Mijn laatste loopje tot dusver en wat mis ik het! Nu pas weet ik wat hardlopen voor me heeft betekent. Inmiddels zijn we 6 weken verder en er is weinig vooruitgang. Mijn startebewijs voor de dam tot damloop is verkocht en ik vrees dat mijn 1e halve marathon in rook zal op gaan. Dit wedstrijdseizoen is dus rampzalig. Sinds deze week merk ik pas echt de gevolgen van het niet kunnen hardlopen. Ik zet ze op een rijtje. Verwacht geen gestroomlijnd verhaal, het zijn zomaar wat gedachtes die uit mijn hoofd moeten:

Continue Reading

Quote | ”Do more of what makes you really happy!”

 

 

 

 

 

 

Soms heb je van die gesprekken die aan je blijven knagen. Helaas ook wel eens in negatieve zin, maar voornamelijk in positieve zin. Laatst had ik weer zo’n gesprek met iemand waarin deze quote gespreksonderwerp was. Het heeft me doen beseffen om na te denken waar ik ‘echt’ gelukkig van wordt en wat ik dus meer zou moeten doen. Dat zijn dingen die ik op korte termijn kan toepassen, maar dat hoeft niet.. Het klinkt allemaal heel makkelijk, maar het is al goed om te weten waar je echt blij van wordt, omdat JIJ het leuk vind!

 

do-more-of-what-makes-you-happy-ADHD-300x300

Continue Reading

Favourites: 1

Favourite work-out – krachttraining
Nu ik niet kan hardlopen heb ik andere workouts gevonden die toch best fijn zijn! Mijn armen zijn flink aan het werk en na 2x oefenen gaan die monkeybars me prima af Stiekem ben ik best wel trots…! Ook heb ik vandaag een kleine wandeling gemaakt, waarbij ik genoot van de buitenlucht.

 

 

 

Favourite TV-show – Hart of Dixie
Heerlijk om even mijn eigen wereld te verlaten en te verhuizen naar Bluebell bij Zoe, Wade, George, Levon, Brick, Lemon en de rest! Inmiddels zit ik over de helft van seizoen 3. Soms kijk ik weken niet, maar deze week heb ik weer zo’n 4 afleveringen zitten kijken!

 

Favourite beauty – Nagelriemcrème Lush
Nee, een beautymeisje ben ik niet. Hoewel ik de laatste tijd wel bewuster met mn uiterlijk bezig ben en echt netjes voor de dag wil komen. Met een beetje mascara en oogpotlood op mijn ogen voel ik me gelijk een stuk vrouwelijker. Toch is mijn favoriet de nagelriemcreme van Lush. Gelijk merk ik verschil en het heeft een heerlijke citroengeur. Zo’n 2x per dag smeer ik het op mijn nagels in de hoop dat ze er sterker van worden.

 

 

2015-08-01 15.27.55

Favourite activity – Cleaning/organize
Ten 1e werken beide rustgevend, je helpt er andere mee. Zo heb ik een begin gemaakt aan de kledingkast van mijn broertje. Ja, ik ben knettergek, maar het helpt om de verveling tegen te gaan. Hij gaat zoiets nooit voor mij terugdoen, maar ik maak er wel iemand gelukkig mee. Mijn hoofd is veel rustiger wanneer het om mij heen netjes is. Ik heb maandag- op dinsdag nacht staan opruimen, omdat ik maar bleef malen. Toen het eenmaal was opgeruimd sliep ik als een roos.. Mijn huis later zal later dan ook nooit, heel lang een grote rommel zijn.

 

2015-08-01 11.57.58
Favourite feeling: Let it go…
Loslaten blijft moeilijk.. Als je geblesseerd bent en iets niet kan doen wat je het allerliefst doet nog moeilijker. Als je dan het moment hebt bereikt dat het niet kunnen hardlopen niet meer het ergste is in de wereld en je denkt in oplossingen voelt dat goed! Het blijft niet leuk, maar op dit moment kan ik niets anders doen dan kijken naar de dingen die ik WEL kan.

 

 

Favourite uitkijkmoment: Aftellen tot VKS 2015
Nog 11 dagen en dan mogen we los… Altijd wel wat spanning, maar bovenal heel veel zin!

 

2015-07-30 22.26.47

 

Continue Reading

Voedingsdagboek #1

Naast de weekoverzichten zie ik ook overal voedingsdagboekjes. Natuurlijk geven deze mij veel inspiratie. Omdat ik ook veel vragen krijgen over wat ik allemaal eet leek het me een goed idee om dit eens bij te houden. Helaas was deze week niet echt een perfecte week. Het was een beetje 50/50. Wel hield ik een goed ritme aan, wat inhoudt dat ik op de volgende tijdstippen eet en veel drink. Toch wilde ik jullie deze week laten zien. Normaal hou ik de slechte calorieën achter, maar jullie mogen best zien dat het bij mij ook niet altijd makkelijk gaat.

Ontbijt: Tussen 08.00 en 09.00
Tussendoor : Alleen als ik trek heb en dat gebeurd alleen als ik heel vroeg ontbijt
Lunch: Tussen 12.00 en 13.00
Tussendoor 2: 16.00
Diner: Tussen 17.30 en 18.30
Tussendoor 3: Rond 21.00, maar alleen als ik trek heb

Continue Reading

Weekly diary #1

Op veel blogs lees ik de wekelijkse diary’s met veel plezier. Het geeft me inspiratie voor mijn dagindeling en het is ontspanning. Deze week verliep vrij rustig, dus had ik de tijd om veel foto’s te maken van wat ik allemaal deed. Dit wil ik vanaf nu elke week gaan herhalen Let op het zijn meer dan 2000 woorden!

Continue Reading

Hello August! Sportieve ambities bijstellen en trainen to be a Strong Viking!

Juli eindigt een beetje in mineur met mijn shin splints die ik nu al HAAT! 3x per dag 20 minuten koelen, 4x per dag fit sportbalsem smeren en niet veel mogen bewegen zorgen ervoor dat mijn sportroutine in 2 weken ineens helemaal anders is. Maandagavond ga ik naar de fysio bij de voetbalvereniging. Ik heb nog maar 1 behandeling die ik vergoed krijg en omdat mijn lieve papa behoorlijk wat contacten heeft kon ik er zo terecht

Continue Reading