Travel | Berlijn: Here I come!

Morgenavond is het al zover: Ik ga naar Berlijn! Ik geloof dat ik nog nooit zo onvoorbereid op reis ben geweest en dat maakt me best wel zenuwachtig. Toch weet ik ergens ook wel dat het goedkomt, dat kwam het in Londen uiteindelijk ook.

Continue Reading

Wat heb ik de laatste tijd op Netflix gezien?

Het blijft heerlijk. Wanneer er niets op tv is een avondje Netflix een prima vervanger. Toch heb ik de laatste tijd wat moeite om geschikte dingen voor mij te kiezen. Actie/thrillers etc. vind ik niets, want dan lig ik de hele nacht wakker .  In deze blog laat ik je zien wat ik dan wel leuk vind om te kijken en wat ik de laatste weken heb bekeken.

Continue Reading

Wishlist birthday 24!

Over 18 dagen word ik alweer 24. De tijd gaat hard, en ik heb steeds meer moeite om mijn verlanglijstjes te vullen. Toch lukt het me elk jaar weer om niet de standaard cadeautjes als geld en cadeaubonnen op te schrijven. Dat vind ik zelf verschrikkelijk om te geven- en om te krijgen. Ik hou er zelf van om uitgedaagd te worden tot verrassende cadeautjes en dat laat me zelf ook meer nadenken.

Continue Reading

Reading challenge #5 Zolang er leven is…

Een behoorlijke leesdip had ik. Ik mocht van mijzelf geen boeken meer kopen, mits ik de 10 die ik nog heb liggen en wil lezen uit had. Dat is niet helemaal gelukt, van nieuwe boeken wordt ik gelukkig. Van boeken lezen kwam het er niet van. De rust kon ik er niet voor vinden. Toch is het me gelukt om weer een boek uit te krijgen. Stukje bij beetje en zo werd het lezen weer leuk.

Continue Reading

De zon is weer gaan schijnen!

He, een blog van mij? Dat klopt inderdaad! Een paar maanden geleden had ik het helemaal gehad met bloggen. Voor wie blog ik nou? Niemand zal het lezen, niemand reageert, ik kreeg er geen energie voor terug etc. etc. Dat deed me besluiten om voorlopig even niets te doen met het bloggen. Daarbij kwam dat de donkere maanden november/december/januari/februari en een deel van maart voor mij echt donker waren! Hoe is de zon weer gaan schijnen zou je zeggen? Lees snel maar mee…

 

Continue Reading