De 5 lessen die ik leerde in 2016.

2016 startte ik zonder echte goede voornemens. Ook dit jaar ben ik dat niet van plan. Ik zie wel wat er voor moois op mijn pad komt. Dat bleek een goede keus, want zoals je in mijn jaaroverzicht las zijn er zoveel mooie momenten geweest in 2016. Zoals elk jaar zijn er ook weer lessen geleerd. De lessen van dit jaar heb ik beschreven in deze blog waarmee we 2016 afsluiten.

Continue Reading

Reading challenge 2016

Dit jaar heb ik mijzelf niet al teveel doelen gesteld, wat goed heeft gewerkt. Toch was ik wel in de ban van de ‘reading challenge’. In januari wilde ik aan het eind van dit jaar 25 boeken hebben gelezen. In deze blog ga ik je vertellen of dit gelukt is, hoe ik het ervaren heb en wat mijn favoriete boeken van 2016 waren. Als hulpmiddel kwam ik ergens een mooi vragenlijstje tegen, dus ben je benieuwd Lees dan gauw veder.

Continue Reading

Dit was mijn 2016

En toen zaten we alweer in de laatste weken van 2016. Cliche maar waar: Het is snel gegaan dit jaar! Ondanks een paar kleine tegenslagen kan ik best tevreden zijn waar ik nu sta. Geen ellendig lang verhaal, maar van elke maand een aantal hoogtepunten, want in 2016 zaten vooral hoogtepunten.

Continue Reading