Meer lezen in 2016: 25 boeken!

Voor 2016 heb ik weer een prachtig visionboard gemaakt met motiverende teksten en plaatjes die mijn doelen op een visuele manier weergeven. In 2016 wil ik nog meer rust, goede tijdbesteding, balans en sterker worden. Rust krijg ik door boeken te lezen. Vorig jaar was ik veel te druk in mijn hoofd, waardoor ik nooit verder kwam dan 10 minuten met een aantal uitzonderingen. Ik denk dat ik vorig jaar maximaal 10 boeken las. Veel te weinig voor iemand die als kind zeker 1 of 2 boeken per week las. Dit jaar moet daar verandering in komen dus!

Hoe gaan we dat doen?
De afgelopen dagen heb ik een lijstje gemaakt met boeken die ik graag wil lezen. Een aantal boeken heb ik al gelezen, maar een aantal ook nog niet. Ik mag de (nog niet gelezen boeken) pas kopen als ik de andere boeken heb uitgelezen. Als ik namelijk in een boekenwinkel sta, wil ik het liefst een boek of meer meenemen, wat ervoor zorgt dat ik nog meer boeken ongelezen heb liggen. Een ander ding op mijn visionboard is dat ik meer wil gaan schrijven. Deze twee dingen kan ik natuurlijk prima combineren. Wanneer een boek uit is, zal ik op mijn blog een review schrijven. Verwacht geen actieboeken of thrillers. Ik houd het vooral op sportboeken en romans.

Wanneer lezen?
Drie dagen in de week zit ik zo’n 90 minuten in de trein. Prima reden om te lezen. Weg met die mobiele telefoon (dat kan een half uur later ook) en op naar nog meer boeken lezen! Daarnaast voor het naar bed gaan en zoals nu op een zondagmiddag, wanneer ik deze blog heb geschreven.

Best haalbaar, toch? Ik weet zeker dat ik me er beter van ga voelen

Mijn lijstje met boeken die ik graag wil lezen:

1. Het Rosie Effect
2. Annemerel – Love Live Run (in februari uit)
3. Het blauwe uur
4. Mijn naam is BOB
5. Pogingen iets van het leven te maken (nu mee bezig)
6. Meester Mark vraagt door in het onderwijs.
7. Jochem Myjer – De Gorgels
8. Schrijven kreng
9. Jojo Moyes – Portret van een vrouw
10. Wat Milo zag
11. Weg van alles
12. De Renner

 

 

Nog advies? Ik hoor het graag!

Liefs, Manon

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.