Fotoshoot

Al heel lang roep ik dat ik een fotoshoot wil om mijn progressie vast te leggen. Vorig jaar riep ik dat ik dat wilde wanneer ik mijn streefgewicht van 75 kilo had bereikt. Steeds had ik het uitgesteld, want van progressie is momenteel absoluut geen sprake. Er komt juist alleen maar gewicht aan wat niet heel gek is.  Begin januari hakte ik de knoop door en besloot ik een fotoshoot te boeken. Het zou juist voor een boost kunnen zorgen..

 

De fotoshoot duurde een half uurtje en dat was ruim zat! Vooral in het begin vond ik het lastig te ‘lachen’ en had ik flink moeite om me in soms vreemde posities te zetten. Vooral het feit dat ik mijn gezicht in de lens zag, maakte het er niet echt relaxter op. Toch verdween dat gevoel na een tijdje, hoewel ik me bij de zittende foto’s nog steeds niet comfortabel voelde en dat is ook te zien op het eindresultaat.

Na een week kreeg ik de foto’s en ik wilde het liefst heel veel doorklikken. Toch vond ik een stuk of 8 foto’s de moeite waard om te delen. Ruim 1,5 week later heb ik gelukkig meer foto’s gezien waar ik echt wel trots op ben en die me een boost geven om weer beter voor mezelf te gaan zorgen. Hoewel dat met mijn blessure een hele grote uitdaging is. Toch gaan we ervoor.

 

Voor mezelf plaats ik ook nog maar even een foto van kerst 2013.. Die vergeet ik de laatste tijd.

DSC_0722DSC_0725

Die tweede heb ik zelfs nooit durven delen, omdat ik die nog meer verschrikkelijk vond dan de eerste..

Fotoshoot februari 2016

En nu deze… Tada!

 

Liefs, Manon 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.