Wishlist birthday 24!

Over 18 dagen word ik alweer 24. De tijd gaat hard, en ik heb steeds meer moeite om mijn verlanglijstjes te vullen. Toch lukt het me elk jaar weer om niet de standaard cadeautjes als geld en cadeaubonnen op te schrijven. Dat vind ik zelf verschrikkelijk om te geven- en om te krijgen. Ik hou er zelf van om uitgedaagd te worden tot verrassende cadeautjes en dat laat me zelf ook meer nadenken.

Ik vier mijn verjaardag niet uitgebreid. Geen vent die me mee uit eten kan nemen , een familie met elkaar in de clinch en weinig tot geen vrienden (waar ik steeds meer oke mee ben hoor) maken dat ik niet zo de behoefte heb uitgebreid mijn verjaardag te vieren. Op school is de juffendag al geweest en daarbij ik ben in de vakantie jarig. Waarschijnlijk komt mijn opa een bakje koffie drinken in de middag en dat is het wel zo een beetje. Ik vind het oke. Ik kan echt wel een aantal mensen uitnodigen, maar ik weet bijna zeker dat ik dan alleen maar teleurstellingen krijg en daar heb ik geen zin in.

Toch horen bij een verjaardag cadeautjes en wie houdt er nou niet van cadeautjes? Daarom hierbij een mooie wishlist..

* Backpack
Omdat ik ga interrailen in de zomer, natuurlijk een mooie en vooral goede backpack die ik 3 weken mee kan zeulen.

*Run Baby Run 
Lijkt me een heerlijk boek, hoewel dit boek niet op nummer 1 staat van mijn lijstje. Ik ben bang dat als ik lees over hardlopen, ik nog meer ga balen dat ik niet kan.

*Lonely planet on a shoestring Europe 
Alleen al door de cover van dit boek wordt ik reislustig. Ik ben helemaal enthousiast voor mijn trip door Europa, heb al 10 routes uitgestippeld en wil vooral heel veel lezen. Deze MOET in mijn boekenkast. Dit is nou zo’n mooi voorbeeld van een leuk verjaardagscadeau om te geven.

*Foam roller GRID oranje 
Een foamroller is voor een hardloper/sporter echt een must-have. In de sportschool hebben ze een foamroller die ik niet zo fijn vind. Te groot en onhandig. Het helpt niet om alle knopen uit je spieren te krijgen, maar het is een goede vorm van zelfmassage na een training of om te gebruiken voor herstel, zoals ik.

*Reisspulletjes
Nekkussentje, slotjes noem het maar op!

* Hardloopschoenen 
Tja, ik weet het. Ik mag nog LANG niet hardlopen, maar als ik dan weer mag heb ik nieuwe schoenen nodig. Waarschijnlijk worden het weer de Brooks Adrenaline GTS16. Het vervolgmodel van de 15. Ze zijn stevig, vrolijk en zitten heerlijk. Mocht er iets anders uit de analyse komen, prima. Maar deze wil ik graag hebben!

*Lush
Bruisballen, gezichtsmaskers, handcreme’s, douchegels.. ALLES mag van Lush!

*GO Pro. 
Dit zit er niet echt in, maar wensen mag bij een Wishlist, toch? Een Go Pro lijkt me gaaf voor het maken van mijn interrailvideo, maar ik vrees dat het daarbij blijft. Zo reislustig ben ik ook weer niet en voor 1 reis vind ik het net iets te duur.

*Notitieboekjes & reisdagboekje
Een klein, handig reisdagboekje staat zeker op mijn lijstje. Daarnaast kan ik niet goed notitieboekjes hebben. Ik ben nou eenmaal een meisje van de lijstjes

 

Gelukkig ben ik me er meer dan ooit bewust van dat ik liever mooie herinneringen maak, dan mooie spullen heb. Het maakt het maken van mooie herinneringen wel makkelijker

 

Wishlist

 

Liefs, Manon 

 

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.