Wat heb ik de laatste tijd op Netflix gezien?

Het blijft heerlijk. Wanneer er niets op tv is een avondje Netflix een prima vervanger. Toch heb ik de laatste tijd wat moeite om geschikte dingen voor mij te kiezen. Actie/thrillers etc. vind ik niets, want dan lig ik de hele nacht wakker .  In deze blog laat ik je zien wat ik dan wel leuk vind om te kijken en wat ik de laatste weken heb bekeken.

 

Walt before Mickey
Hoe is Disney eigenlijk ontstaan? Een vraag waar ik nooit een antwoord op wist, tot gisteren. Er was werkelijk NIETS op tv en ik zag deze titel al weken voorbij komen op Netflix. Steeds had ik de rust niet om 2 uur naar een film/docu te kijken. Nu dus wel en het is absoluut een aanrader. Walt before Mickey vertelt het ongelooflijke verhaal van Walt Disney die een droom heeft. Als klein jongetje tekent hij op de schuur van zijn huis. Vaders is daar niet blij mee en probeert de droom uit zijn hoofd te praten, maar Walt zet door. Meerdere malen raakt hij alles kwijt en komt zelf op een punt waarin hij wordt gedwongen uit prullenbakken te eten. Eigen bedrijfjes stranden vanwege financiele problemen en projecten als Alice in Wonderland komen niet van de grond. Toch blijft Walt doorzetten. Tijdens de periode waarin hij er helemaal doorheen zat, ziet hij een muis. Een muis die uiteindelijk zijn leven veranderd. Ineens ziet Wals in de muis een animatie. Bij de muis wordt een naam bedacht: Mickey Mouse. Mickey Mouse is een hit en zo komt na jaren van teleurstellingen de droom van Walt Disney toch uit.

Een inspirerend verhaal over niet opgeven en blijven geloven in je dromen en je eigen talent. Ik moest een traantje laten en na het kijken van deze docu heb ik ook weer wat inspiratie om mijn dromen na te jagen, ook al is nog niet helemaal duidelijk wat deze dromen zijn.

 

The last song
Een heerlijke feelgood movie over een jong meisje die de zomervakantie bij haar vader door moet brengen, maar daar absoluut geen zin in heeft. Tijdens de vakantie ontmoet ze de liefde van haar leven. Natuurlijk gaat dat niet over rozen en komt ze erachter dat deze jongen de kerk van haar vader in brand heeft gestoken. Na deze break besteed ze alle tijd die ze nog heeft aan haar vader die ernstig ziek is. Ronnie heeft veel talent op muzikaal gebied, maar is de passie verloren. Wanneer ze ontdekt dat haar vader bezig is aan een lied speciaal voor haar, pakt ze de draad weer op en maakt het lied af. Op de begrafenis van haar vader speelt ze dit prachtige nummer en uiteindelijk komt ook met die vakantieliefde alles weer goed. Kortom een heerlijke feel-good movie waarin je niet hoeft na te denken!

 

 

The Unbreakeble Kimmy Schmidt
Een serie dit keer. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar wanneer je een avondje wilt relaxen is dit een prima serie om aan te zetten. Geen hoogstaande kwaliteit, maar wel vol met humor. Kimmy Schmidt werd jarenlang vastgehouden met 4 andere vrouwen, maar wilt in New York een nieuw bestaan opbouwen. Dat gaat niet gemakkelijk. Ze verliest haar geld, maar ontmoet Titus een homoseksuele worstelaar. De chemie tussen deze twee is geweldig om te zien. Er is geen aflevering waarin ik niet heb gelachen!

 

Naast al deze leuke kijktips staan er nog genoeg andere series- en films in mijn lijst! Dat beloven weer een aantal fijne avondjes bingwatchen

 

Liefs, Manon 

You may also like

10 reacties

  1. Hej Sari.Fick mail från TGF och i deras blogg fanns en video om förvaring av stämplar du gjort. Vill bara säga att den med CD-fodral var perfekt. Nu kan man ha mer överskådlig blick var man har sina stämplar som jag sprungit runt och letat efter. Tack för supertips.Kram Marina

  2. If the President and his administration between now and 2015 could make our live to improve, I will surly vote him back in office. For a section of people to vow to make this administration ungovernable, engineered the loss of so many innocent lives in the process and now have the gull to contest for Presidency? over my dead body will I reward them with my vote. Will Nigerians really be that stupid?

  3. 12d“Hello Presently there. I discovered your website making use of home windows live messenger. That is an extremely nicely crafted post. I’ll make sure to save this as well as return to see much more of the useful data. Thank you for that publish. I’ll definitely come back. “25a

  4. Sadly I can’t comply with that. Nevertheless I always tolerate different individuals’ opinions. That is particularly wanted whenever you run your personal blog. I’ll be following your blog with great interest.

  5. A number of these bags even feature zip closures that go all of the way around in order that you can open it fully while not having to dig thru a normal bag – it's all there for you to handily see and select.

  6. Didn’t Congress just give Bernanke a blank check to do whatever he felt needed to be done? I am sure it helps tho that so many of these big wigs have ties to the White House. They are saying the only reason Lehman didn’t get theirs is that Jeb Bush and his counsin hold high profile positions there and the White House was afraid of the backlash…which I wonder about since when has the White House been afraid of anything?

  7. I agree, add a matte top coat and I think that'll fix the frost. As for streaks I saw someone somewhere use an eyeshadow swab stick (not sure of the correct term, but not the brush) and it didn't leave streaks. I haven't tried it, but it looked great in the pictures.

  8. Thank you for doing some excerpting! It’s interesting to me that his parents had him tested for dyslexia, but never told him the results even while he struggled.. A compelling interview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.