Hoe gingen mijn doelen van oktober + nieuwe doelen voor november + van alles en nog wat

De maand oktober is voorbij. Helaas geen geweldige maand voor mij. Thuis is het ontzettend onrustig. De schuld daarvan wordt bij mij neergelegd: ”alles draait om jou.”
Vanavond kwam ik thuis van een paar dagen vertoeven bij mij vader. Bij binnenkomst vertelde ik enthousiast over het feit dat ik eindelijk een push-up op mijn tenen kan en dat ik weer lekker had gesport. Waarop werd gereageerd: ”Het leven bestaat niet alleen uit sporten.” Op dit moment voor mij bijna wel, omdat er niet veel anders is. Gelijk werd er over werk zoeken gesproken en was mijn positieve gevoel weg. Er wordt zelfs niet geaccepteerd dat ik vrijwilligerswerk ga doen. Niet dat ze dat van me kunnen afpakken, maar ik snap het gewoon niet. Alsof me niets gegund wordt..

Vanmiddag was een redelijke middag die ik standaard alleen doorbracht. Ik ging verder met het boek ‘Voor jou’ van Jojo Moyes. Een prachtig boek, waar de tranen over mn wangen van rolden. Ik herkende mezelf deels in beide personages. Toen het boek uit was moest ik echt even bijkomen van het heftige einde. Tegelijk met het sluiten van het boek kwam het gevoel dat ik heb ”gefaald” en totaal niet weet wat ik wil met mijn leven. Ik heb mensen teleurgesteld en kan dat voor m’n gevoel niet meer terugdraaien..

 

Goed, dat moest ik even kwijt .

 

Begin oktober had ik wat doelen voor mezelf opgesteld. Daar ga ik nu op terugblikken en nieuwe doelen toevoegen voor november

Iedere dag 1 complimentje uitdelen aan iemand anders.
Deze was iets te ambitieus. Ik ben er wel bewust mee bezig geweest. De kaartjes die ik had verstuurd zijn goed ontvangen, maar een complimentje uitspreken is toch veel lastiger.

Van 5 naar 6 km hardlopen aan 1 stuk door
Ook deze is nog niet helemaal bereikt, maar ik zit op de goede weg. 5 km aan 1 stuk door is geen probleem meer!

Mijn #100happydays foto’s verder aanvullen
Gaat goed, ik ben nu op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Vier dagen in de week een complimentje aan mezelf geven
Dit gaat iets makkelijker, maar ik kan mezelf daar nog bewuster van maken.

 

Doelen voor september

Elke week een complimentje aan iemand anders geven
Elke dag is gelijk wel heel veel voor mij, dus eens in de week is een iets realistischer doel.

Van 5 naar 6 km hardlopen aan 1 stuk door. 
Dit doel blijft lekker staan!

Elke dag een complimentje aan mezelf geven. 
Ook die blijft staan, maar om mezelf er bewust van te maken wat uitgebreider.

 

 

Fijne week allemaal!

 

You may also like

1 reactie

  1. Hoi manon! Ik heb misschien nog een leuk ideetje voor je. Misschien vind je het niks hoor, maar ik vind het zelf echt super leuk om te doen! Neem een grote fotolijst a4 formaat en zet hier af en tie een nieuwe inspirerende quote in. Die je sochtends als je wakker word ziet of savonds voor het slapen gaan. Ik begin met een fotolijstje en inmiddels hangt heel mn kast vol met goeie quotes voor mij. Die ik soms gewoon even moet lezen voor me zelf! Ik heb er veel aan, missschien een leuk idee voor jou?! Ik zit veel op de site (ook een app van ) pinterest.com. Hier staat supr veel beeld materiaal op echt noem jet maar en je vind mooie fotos, maar ook do it your selfs ( ook goeie bezigheids teraphie!) en er is een button quotes . Ook kun je bij zoeken: quote happen of quote strom, of wat dan ook in typen en je vind 1000de quotes die misschien wel inspirerend zijn. Ik kan uren scrollen fotos opslaan ( heet in dit geval pinnen, kun je zelf een bord aan maken om ke fotos te verzamelen en dat noemen ze dat binnen, als een prikbord zg maar ) je kunt eindelios door scrollen en andere mensen volgen wt ze op hin prikborden plaatsen! Super leuk! Ik dacht misschien heb je er iets aan! Lekker quotes zoeken, misschien wel voor elke dag een ander! Ik hoop dat ke er wat aan hebt ik in iedergval wel! Ik stuur je wel een prive bericht op facebook met een paar voorbeel quotes ie ik heb hangen. Groetjes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.