9 mooie herinneringen aan Pinksteren 2016!

De laatste tijd ben ik heel bewust bezig om mooie herinneringen te maken in plaats van mooie spullen te verzamelen. Het stuk in de Flow raakte me zo dat ik sindsdien hier veel meer mee bezig ben. Dit weekend was een perfect moment om veel mooie herinneringen te maken Stiekem ben ik best trots op mezelf..

1. Dit weekend heb ik zaterdagnacht een complimentje gekregen. Nu is dat niet iets heel bijzonders. Wel bijzonder is de manier waarop ik complimentjes ontvang. Normaal gesproken kijk ik weg, loop ik rood aan en weet ik niets te zegen of hang ik een verhaal op zodat het complimentje vervaagt. Dit omdat ik er zelf helemaal niet zo over denk. Dit keer keek ik diegene aan, waren we verwikkeld in een goed gesprek, zei ik ‘dank je wel’ en liet ik merken dat ik er oprecht blij mee was en zelf ook vond dat dit complimentje waar was. Een hele overwinning!

2. Ondanks dat ik zaterdagnacht niet meer op mijn benen kon staan van de pijn en daar flink wat tranen voor moest laten heb ik de avond toch goed af kunnen sluiten met wat fijne gesprekken, af en toe wat lachen en veel later naar huis gaan dan de planning was. Om 2.45 was ik thuis en om 3.30 lag ik in bed. In eerste instantie was ik er om 1.00 al klaar mee. Fijn om de avond toch nog goed af te sluiten.

3. Zondagavond was ik nog vrij ‘fit’. Als ik na een warme douche zou gaan zitten, zou ik instorten. Ik koos ervoor wat makkelijks aan te trekken en nogmaals richting Tempo te vertrekken. Daar aangekomen vind ik het vaak moeilijk om ergens bij aan te sluiten. Vandaag was het: Niet zeuren en gewoon ergens bij gaan zitten. Gevolg: Een fijne avond met een leuk ‘nieuw’ spel, gezelligheid en uiteraard veel later dan de planning naar huis. Dit keer lag ik weer tevreden om 1.00 op bed.

4. Veel gesprekken gevoerd met mensen waar ik normaal gesproken niet zoveel mee praat. Ook eens mijn eigen leeftijd wat meer opgezocht en beetje bij beetje gaat dat beter.

5. De weersvoorspellingen waren niet best, maar we hebben veel momenten toch mogen genieten van de zon! Vandaag zelfs verbrand..

6. Genoten van alle kinderen die elkaar zo makkelijk vinden tijdens een weekend samen zijn. Dit gaat meestal gepaard zonder teveel ruzies. Je ziet mooie combinaties ontstaan.

7. Heel bewust af en toe een momentje gepakt om 5 minuten alleen maar te kijken wat er gebeurd. En dan beseffen dat er zoveel mensen zijn die dit zo’n weekend regelen vol enthousiasme. Allemaal vrijwillig. Soms met ergernissen onderling, maar allemaal met een hart voor de club. Zelf ook weer de nodige uurtjes gemaakt en dan is het zo fijn als er kinderen/ouders naar je toekomen om je te bedanken voor de leuke dag. Het lijkt vanzelfsprekend om dat te doen, maar in deze tijd is dat soms zo moeilijk. Een klein dank je wel, meer hoeft niet. Dus bij deze van mij, voor iedereen die maar wat heeft gedaan: Dank je wel…

8. Jarenlang een vaste partner tijdens het 21en. Dit jaar lukte dat even niet, maar uiteindelijk in de vorm van een kind uit de D3 een hele leuke middag gehad. Vrij kansloos, maar daar gaat het helemaal niet om.

9. Een pinkstertoernooi wat voelde als ‘lekker druk’. Iets wat wel eens anders is geweest. Alle kinderen lekker gespeeld en ondanks dat we met grote uitslagen verloren was er direct na de wedstrijden weer een lach te zien. Daar hou ik van.

 

Kortom een fijn lijstje met fijne herinneringen. Mezelf heb ik wederom op een paar punten verbaasd en daar ben ik trots op. Nu duik ik heerlijk mijn bedje in, want hoe leuk zo’n weekend ook is, kost het vrij veel energie. Morgen nog 1 dag vakantie en dan mogen we na 3,5 week ein-de-lijk weer aan het werk. Ik heb er echt zin in, ben gemotiveerd om nog 9 weken te knallen. Het voelt een beetje als de eerste dag na de zomervakantie en dat is een goed teken!

 

 

 

Voor nu: Welterusten

 

Liefs, ManonĀ 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.