Het zijn de kleine dingen die mijn hart doen zingen..

Als je een dag hebt waarin het wat minder gaat is het altijd fijn een lijstje te maken met dingen waar je blij van wordt. Kleine dingen waar je hart van gaat zingen, maar ook grote dingen mogen daar natuurlijk bij staan. Uiteindelijk zijn er genoeg redenen om te lachen. En lachen is gezond!

Ondanks dat ik niet altijd door 1 deur kan met mijn ouders, gaat het de laatste tijd best goed en als de nood echt hoog is voor wat dan ook, kan ik altijd bij ze terecht. Mijn interrail trip in de zomer, ik kan niet wachten! Inmiddels heb ik weer een aantal nieuwe routes aan mijn lijstje toegevoegd. Na 3,5 week vakantie is het heel fijn om de kinderen weer te zien. Hoe veel het er ook zijn, zelfs 38 kleuters wennen! De foutjes die kleuters maken wat betreft spreken zijn zo heerlijk.. Vandaag was een jongetje ‘pinderkaas’ aan het eten, heerlijk toch! Zonder jas naar buiten. In het licht slapen en in het licht weer wakker worden. Na een weekend met heel veel pijn behandeld worden met shockwave. Het was nog maar heel licht, maar ik merk nu al verschil! Groene thee met citroen. Allemaal leuke boeken die uitkomen Vakantiegeld en belastingteruggave in aantocht. Nog maar 8,5 week tot de zomervakantie! Helemaal wegdromen in een boek en tot een dag daarna met dit verhaal bezig zijn. Buiten wandelen zonder pijn.. Feest vieren met de korfbalvereniging Spelletjes spelen. Ik hou daar zo van, helaas thuis niet, waardoor ik bijna nooit spelletjes speel. Dit weekend ‘keezen’ ontdekt. Een heel weekend lang met alleen maar leuke mensen om mij heen. Een klein beetje ritme teruggevonden wat betreft voeding. Gamba’s Thuiskomen, terwijl er al een heerlijk bord met verse spinazie klaarstaat. Een opgeruimd huis! En als laatste mijn nagels die groeien als kolen! Eindelijk een wit randje. Iets wat ik nog NOOIT heb gehad

 

 

Liefs, ManonĀ 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.