Happy list

Ik vond het we weer tijd worden voor een happy list. Het gaat momenteel niet heel erg goed met me, maar desondanks zijn er nog genoeg redenen om blij te zijn!


Lezen: Ik zit in zo’n fijne leesflow op dit moment. Boekenwinkels zijn de fijnste plekken en binnen een week lees ik een boek uit. De kinderen uit de klas: Soms kan ik ze achter het behang plakken, maar elke ochtend wanneer ze een handje komen geven krijg ik zoveel energie. Het begint echt zomer te worden. Het gezond eten kan ik doordeweeks goed volhouden. Ik krijg steeds meer helder wanneer/waarom ik vastloop in sociale situaties: Dat is frustrerend, maar het geeft ook veel rust. Enorm aan het uitkijken naar mijn Interrail trip. Tegen alle adviezen in ga ik waarschijnlijk gewoon naar Londen EN Barcelona. Tenzij het treinen me zo tegenvalt. Dit is niet de verwachting. Tot Wenen staat alles vast, wat een fijn gevoel geeft. Dat ik mijn mindere buien steeds beter voor mezelf kan houden. Het liefst deel ik het, maar ik weet dat toch niemand daarop wacht en niemand dat aan wilt horen. Daarom bescherm ik mezelf liever. Een gezellig schoolkorfbaltoernooi en NK dag in Tilburg. Huttenkase met kipfilet. Mijn nagels! Bolletje spelt ontbijtcrackers. Wandelen in de Waterleidingduinen..

 

Geen heel spannend lijstje, maar toch goed om te maken

 

Fijne week allemaal.

Liefs, ManonĀ 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.