Enjoy the little things #1

Elke maand, een lekker positief berichtje over waar ik allemaal blij van wordt. En dat is heel veel


Ik zal 1 van de weinige zijn, maar de nieuwe dienstregeling bevalt me tot nu toe prima! 5.15 opstaan om vervolgens heel rustig te kunnen ontbijten, zonder dat iets of iemand je stoort Wegdromen in een goed boek Mijn nieuwe job op alle fronten Lange dagen, maar toch heel voldaan thuiskomen zonder echt moe te zijn Gilmore Girls seizoen 5! Spannende korfbalwedstrijden die goed aflopen Pinterest Kinderen die spontaan knuffels geven In deze drukke periode voor de kerst toch een rustige sfeer in de groep weten te creƫren Warme kopjes thee Een opgeruimd gevoel Af en toe heb ik nog eens een dipje, maar ik ben me hier heel bewust van en weet goed hoe ik hier weer uit moet klimmen, dat geeft rust. Thuis komen en er is al eten gekookt Een goed gesprek Kerstkaarten blijven leuk Een rustige kerst in het vooruitzicht, gewoon tijd voor mijzelf Had ik al Gilmore girls gezegd? 23 kinderen die met monden open luisteren naar hoe jij voorleest.

 

Dat was wel weer genoeg voor een maand! Op naar 2017!

 

Afbeeldingsresultaat voor enjoy little things quote

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.