Diary #1| Twee heerlijke vakantieweken

Twee weken kerstvakantie, klinkt goed toch? En het was goed, meer dan goed zelfs. Van ziek zijn, veel slapen, een nieuwe hobby vinden tot het vieren van kerst en oud en nieuw. Benieuwd?

 

De eerste dag van de vakantie begon met een dag ziek op bed. Buikgriep it is, ik had de vakantie niet beter kunnen beginnen. Gelukkig voelde ik me na 24 uur een stuk beter, maar was ik vooral heel erg moe. Kerst vierden we lekker thuis met zijn vieren en was eigenlijk wel prima. Simpele gerechten, een oven die blauw stond (en dus het hele huis ). We sloten de avond af met spelletjes en een film. Op zondag stond ik alweer in de sportschool en gingen we op bezoek bij opa die wel dacht dat hij nog een hele fles wijn kon drinken en dan rechtop naar zijn kamer kon lopen . De rest van de week bestond uit een beetje werken op de BSO, veel Gilmore Girls kijken, top 2000 luisteren, uitslapen en ik heb me zoals eerder te lezen verdiept in het maken van een bullet journal. Ik ben fan!

 

2017-01-01-00-15-54

Op zaterdag sloten we een succesvol jaar af met 2,5 uur sjoelen + de top 2000 en veel vuurwerk. Lekker thuis en redelijk op tijd (2.30) lag ik weer in bed. Prima avond en nacht.

 

We begonnen het jaar goed in de sportschool en op de 2e dag moest er weer gewerkt worden. Eindelijk kreeg ik ook weer wat meer energie om meer te doen dan Gilmore Girls kijken.

2017-01-03-16-36-072017-01-04-16-32-03

 

 

2017-01-02-20-22-18

 

Naast het werken aan mijn bullet journal is er nog een nieuwe hobby bijgekomen: handletteren. Ik maak al vorderingen en vooral de 2e quote vind ik heel erg mooi. Ik heb zomaar het idee dat er dit jaar een aantal mooie dingen gaan gebeuren.

 

2017-01-06-18-38-392016-12-29-22-46-32

Verder heb ik vooral HEEL VEEL gelezen.. Vooral het 2e boek is echt heel goed. Ik zou het zelf kunnen hebben geschreven, maar Teni kan dat veel beter.

 

2017-01-07-14-40-36-2

En deze foto zegt eigenlijk alles zoals ik me nu voel. Happy en vooral veel meer in balans. Ik laat me niet meer zo gauw gek maken door kleine dingen en geniet van vakanties als deze. Toch heb ik (ondanks de wekker van 5.15) aankomende dinsdag weer heel veel zin om in het normale ritme te zitten en weer hard aan het werk gaan met de kids.

 

Liefs, Manon

You may also like

1 reactie

  1. Wat lief dat mijn boek voorbij komt Manon!! Voel me helemaal vereerd En wat schrijf je mooi in je bullet journal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.