Challenge day 3: Woensdag

En toen was het alweer woensdag! Wat gaat deze week snel voorbij. Vandaag heb ik weer een hoop fijne momentjes beleefd :). Tegenover enkele mindere, maar dat is helemaal niet erg.

 

– Vanmorgen werd ik wakker en zag ik op fb een berichtje voorbij komen van iemand waar ik niet zoveel mee spreek. Het doet me goed dat er gereageerd wordt. Het hoeft natuurlijk niet, want ik schrijf dit eigenlijk puur voor mezelf en in de blog kan ik wat creativiteit kwijt. Het was in elk geval fijn wakker worden.

– Om 9.00 moest ik weer schoonmaken. Het is niet het leukste werk, maar wel heel dankbaar werk. Met een kleine inspanning heb ik iemand een lach op zijn gezicht bezorgd.

– Het gezonde eten ging vandaag goed. Die extra boterham is dan helemaal niet erg. Mijn lunch zag er groot uit: 2 tosti’s (bruin met 18 procent vet kaas), een gekookt eitje en een peer. Het zorgt er wel voor dat ik niet snel naar slechte tussendoortjes grijp. Op 2 mandarijntjes en rijstewafels met appelstroop en appel heb ik niets meer gegeten.

– Op woensdag step ik altijd. Omdat ik vorige week niet helemaal fit was, heb ik weinig kunnen sporten. Maandag heb ik een rondje hardgelopen, maar nu mocht ik de sportschool weer in. Het was zoals altijd heel gezellig en ik kan even al mijn energie kwijt in het dansen.

– Een frisse salade daarna is altijd goed.

РToen ik thuiskwam stond De wereld draait door aan. Bianca Krijgsman (van Plien en Bianca) heeft een Emmy award gewonnen. Op het eind van het filmpje zie je dat haar man wat tegen haar vertelt.  Wat dat betreft ben ik een sentimentele dweil die hier om huilt. Ik werd er blij van en stiekem hoop ik dat ik ooit iemand vind die dat tegen mij zegt (en andersom)..

– Nu zit ik lekker in mijn pyjama met een kopje thee te beseffen dat ik het eigenlijk best goed voor elkaar heb en dat ik trots ben dat ik uit een groot dal ben geklommen. Nog lang niet waar ik zijn wil, maar al heel wat stapjes verder!

 

De mindere momentjes waren er ook vandaag. Ik was wat belangrijke papieren kwijt. Ik ben vrij chaotisch en dat vind ik op dat moment heel stom!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.