Weekly favourites #2

Een random weekje en dat is ook wel eens lekker. Gewoon 4 dagen werken, een aantal vergaderingen en verder rustig aan. Wat waren mijn favoriete momenten?

Favorite page of my bullet journal: 

 

Toegegeven, eenmaal aan het werk is het bijhouden van mijn bullet journal nogal een opgave. Het lukt me wel en zeker de gratitude pagina’s zijn leuk om in te vullen. Dit keer heb ik er iets anders van gemaakt en ik word gelijk vrolijk als ik er naar kijk.

 

Favorite moment at work: leesmeters introduceren! 

 

Soms zie je iets op Pinterest waarvan je meteen denkt: ‘Dat is leuk’! Dat had ik bij deze leesmeters. De kinderen kunnen na 10 gelezen bladzijdes een centimeter op de leesmeter kleuren. Dus op naar de Gamma, meetlinten halen en direct op dinsdag aan de slag. De kinderen zijn razendenthousiast en de meters worden langzaam gemaakt :).

 

Favourite visit : bezoek aan de kapper! 

 

Na ruim 10 jaar bij 1 kapper mijn haar te hebben geknipt vond ik het tijd voor wat anders. Inmiddels ben ik blij met mijn nieuwe kapper en zit mijn haar steeds wat beter. Heel fijn! En zo net na een bezoek voel je je zo lekker fris.

 

Favourite conversation: chat with an old friend after a long time 

In vriendschappen onderhouden ben ik niet de sterkste. Lange tijd heb ik dan ook geen contact gehad met een oud vriendinnetje. Tot ik gewoon weer eens het gesprek opende. Geen verwachtingen, gewoon beginnen met gezellig kletsen en dan zien we wel waar het schip strand.

Favourite weather moment: fietsen zonder handschoenen! 

De dagen worden langzaam weer wat langer en afgelopen week leek het wel lente. Ik kon op donderdagmiddag zelfs zonder handschoenen fietsen. Wat een feest! Ik genoot er echt van, mede ook met de wetenschap dat het deze week weer flink gaat vriezen.

Op naar een nieuwe week met nieuwe kansen!

Liefs, Manon 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.