Hoe ga ik om met woede?

Woede? Ik?

Ja, ook ik kan woedend zijn. Vanavond ben ik echt even door het lint gegaan. Lees: schreeuwen/huilen/stampvoetend en alles wat er bij hoort. Ik was er zoooo ontzettend klaar mee. Ik zal niet teveel in details treden, maar leuk was het gewoon niet. Bijna niemand kent me op deze manier, omdat ik mijn emoties altijd heel dicht bij mezelf hou.

Na deze uitbarsting was ik nog helemaal aan het natrillen. Op die momenten probeer, lees probeer ik altijd de volgende dingen te doen. Het werkt echt niet altijd en soms lukt het me gewoon niet om positief te worden.

 

– Even naar buiten
– Kopje thee
– Zingen (ook iets wat niemand weet)
– Haken
– Gewoon diep ademhalen
– Flink huilen
– Schrijven
– Stukje serie kijken

En zo zijn er nog wel meer dingen die ik doe als ik echt woest ben.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.