Allemaal kleine, simpele dingen die het hardlopen opleveren

Sinds kort heb ik het hardlopen weer helemaal opgepakt. Mijn kilometers schieten omhoog en ik ben flink geïnspireerd geraakt door allerlei blogs die ik dagelijks volg.
Nieuwe doelstellingen passeren de revue en zelfs ben ik voorzichtig aan het nadenken over een halve marathon. Het getal 20 staat tenslotte niet voor niets op mijn visionboard. In de groep: ‘Ik loop hard’ word ik gemotiveerd om steeds een stapje verder te gaan en om vooral te genieten van het hardlopen. Genieten?!

Ja, genieten. Veel van jullie hebben een hekel aan hardlopen en bij de gedachte aan 1 kilometer rennen is iedereen al moe. Met dit lijstje wil ik laten zien welke positieve gevolgen het hardlopen voor mij heeft gehad en waarom ik er blij van word.

* Met stip op 1: een warme douche of een warm bad!
* De mooiste plekjes uit je eigen stad/dorp tegen komen
* Dingen zien onderweg die je nooit eerder zag
* De eerste slok water die je drinkt bij thuiskomt
* Het aantrekken van je hardloopschoenen en denken: ”Yes, ik mag weer!”
* Genieten van de zon, regen, wind, sneeuw, hagel
* Het gevoel om helemaal vrij te zijn
* Muziek tijdens het lopen
* Een leeg hoofd na afloop
* Je snelste afstand overbruggen….
* Of een nieuw PR op een 5KM
* Je gelukkig prijzen dat je dit in goede gezondheid mag doen en je er later veel aan zult hebben
* Meedoen aan een hardloopevenement
* Als dat hardloopevenement nou ook nog eens in je eigen stad is..
* En er langs de gehele route bekende staan die je naam schreeuwen
* De medaille na afloop
* De hele sfeer tijdens zo’n evenement
* PROGRESSIE
* De hardloopgroep op facebook!

 

RUN

 

 

 

 

RUN 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefs, Manon

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.