Happy list #2


Mijn plan was om deze lijst eens in de maand te gaan schrijven, maar dit wordt elke week! Deze week waren er weer genoeg redenen om blij te zijn, ondanks dat ik maandag en dinsdag een beetje heb verpest! Bij deze de dingen waar ik blij van werd deze week:


– Vandaag had ik een sollicitatiegesprek waarin ik ongeacht de uitkomst heel wat kleine overwinningen heb behaald. Ten eerste was ik absoluut niet zenuwachtig. Ik heb heerlijk relaxed zitten wachten in de teamkamer en tijdens het gesprek ben ik mezelf geweest. Wat verteld over de verandering van afgelopen jaar, maar vooral over het onderwijs gepraat. Daar genoot ik zo van! Dit is toch echt de plek waar ik thuis hoor. Als het dan niet als leerkracht is, dan maar mijn waarde laten zien als onderwijsassistent. Natuurlijk ben ik teleurgesteld als ik het niet wordt, maar ik ben mezelf geweest. Dat is al een hele overwinning. Voor mij is er geen enkele ‘ja maar’ na dit gesprek. En aangezien ik op alles een ‘ja maar’ kan bedenken ben ik daar trots op. Wordt ik het niet, ligt het niet aan mijn kwaliteiten, maar hebben ze een net wat beter gevoel bij iemand anders.

Zo, dat klinkt best wijs en positief uit mijn mond, dacht ik zo!

– Heerlijk dat het zonnetje de hele week scheen. Het voorjaar is in de lucht

– Door het lekkere weer kon ik mijn 7/8 tight weer aan tijdens het hardlopen en dat was een bevrijding. Deze tights worden overigens ook weer te groot, dus langzaam mag ik aan shoppen denken.

– Over hardlopen gesproken: We zijn weer lekker bezig. Zondag, dinsdag en gisteren (donderdag) ben ik naar buiten geweest. Voornamelijk dinsdag was het genieten met de hoofdletter G. Vergezichten in de polder, zonnetje in het gezicht, verstand op nul en gewoon lopen. Ik kan niet wachten op de 20 van Alphen.

2015-02-17 15.02.002015-02-17 15.52.52

– Ook het sporten ging lekker. Tot nu toe elke dag van de week geweest. Ook fijn is dat ik tegenwoordig goed mijn rust kan bepalen. Nu gaat het een week lekker, maar als dat over 2 weken weer heel anders is accepteer ik dat.

– Dinsdag blogde ik nog over het vinden van een ritme… blijkbaar heeft het geholpen om mijn mindset weer goed te krijgen. De dagen erna keurig om 8 uur opgestaan en een fijne dag gehad.

– Gisteren in de keuken gestaan en wat recepten geprobeerd. De havermoutkoekjes zijn heerlijk en de groenteomelet gaf me een gevuld gevoel. Die was eigenlijk meer voor het diner, want ik zat behoorlijk vol!

2015-02-19 12.13.15

 

 

Kortom, het was een fijne week!

You may also like

1 reactie

  1. Zie je wel dat achter de wolken de zon schijnt! Wat fijn zo een positieve blog te lezen, doet goed om jou zo weer in een positief ritme te zien komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.