Het zijn de kleine dingen die het doen..

Mijn leven kent momenteel weinig bijzondere dagen, maar als ze er zijn dan zijn ze vaak wel heel goed. Zoals vanavond. Veel ga ik er niet over zeggen, maar zulke avonden zijn mij veel waard. Ook merk ik wat voor kleine stappen ik maak! Met de nadruk op kleine. Soms willen we zulke grote stappen in 1x zetten, maar dat kan niet. Bij mij niet, bij het grote deel van onze samenleving niet. Kleine babystapjes. Die heb ik vandaag in 1 bijzonder gesprek weer ontdekt. Een gesprek waarin wel heel duidelijk naar voren kwam dat we zo moeten blijven genieten van de kleine dingen in het leven. Ook ik vergeet dit nog zo vaak. En hoewel dit ‘uitje’ iets groots voor mij is, zaten er in de 3,5 uur genoeg kleine dingen die de avond voor mij hebben gemaakt. Snappen jullie het nog?

Dit liedje van Nielson staat de komende dagen in elk geval op repeat.

 

Daarnaast was deze avond een mooie aanleiding voor weer een briefje in mijn jar of happiness. Ook een mooi moment om eens te kijken welke momenten en complimenten ik verzameld heb in een maand tijd. Kijk en lees mee…

 

2015-04-18 22.44.25

2015-04-18 22.44.55

Liefs, Manon

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.