Welke gek heeft me ooit gezegd dat alleen op reis gaan een goed idee is??

Nog 4 nachtjes slapen zoals een kind zou vertellen… dan vertrek ik voor 4 dagen naar Londen!

En de spanning neemt toe. Vannacht in bed kwamen alle rampscenario’s voorbij en vroeg ik me meermaals af wie dit mijn hoofd heeft ingepraat. Het antwoord kwam snel: Ikzelf. Ik zou heel makkelijk die reis kunnen annuleren, maar dat zou een grote faal zijn. Angst voor het onbekende uit de weg gaan, terwijl dat eigenlijk het grootste doel is.

Alleen die boot instappen, alleen in het hotel, alleen door de stad, alleen plannen maken, waarschijnijk veel stuntelen, maar ook alleen genieten. Door al die rampscenario’s die door mijn hoofd spoken ben ik een beetje bang dat het weinig genieten wordt.

Ook ben ik van alles aan het uitpluizen, uitzoeken, filmpjes kijken om maar zekerheden te hebben (slechte eigenschap).

Noem het vakantiestress o.i.d., maar leuk is anders. Dit hoort ook bij het reisje en waarschijnlijk ben ik het als ik eenmaal op die boot zit en eenmaal ben ingecheckt in het hotel allemaal vergeten.

Ondanks alles heb ik er wel ontzettend veel zin in om een paar dagen weg van huis te zijn.

De komende dagen is het gelukkig druk. Morgen werk ik een dagje, geef ik training en train ik zelf nog een uur. Vrijdag een bezoek aan de kapper, hardlopen en wat VKS werk uitzoeken/uitwerken. Zaterdag ben ik jarig en loop ik ook een rondje hard. Zondag vier ik mijn verjaardag, waarna ik gelijk daarna vertrek. Genoeg afleiding!

 

Liefs, Manon

You may also like

1 reactie

  1. Komt goed Manon.
    Onlangs was ik in Parijs, en ik had dezelfde stress als jij. Eenmaal in het hotel bleek het allemaal zo mee te vallen. Druk gemaakt om niks. Succes en veel plezier!
    en vergeet niet.. Je kunt het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.