9 mei: Just a perfect day..

 

 

9 mei 1992, 23 jaar geleden kwam ik op de wereld! In 23 jaar tijd heb ik mezelf ontwikkeld tot de persoon die ik nu ben, waar nog veel aan moet gebeuren, maar waar ik wel trots op ben!

 

2015-05-09 23.07.002015-05-09 23.07.22

2015-05-09 23.07.38

 

2015-05-09 23.23.16

9 mei 2015:
Na een slechte nacht slaap stond ik toch fris en fruitig om 7.30 naast mijn bed. Om 9.30 stond namelijk de wedstrijd van de E6 op het programma. Vandaag was het tweemaal feest, want niet alleen ik, maar ook G. was jarig vandaag! Vol enthousiasme kwamen alle kids het veld op, om op deze mooie dag de wedstrijd in winst om te zetten. Ik genoot weer van het clubje. Kids waar ik maar geen band mee wist te krijgen die nu helemaal loskomen maakt me trots. Ook de wedstrijd ging goed en werd omgezet in een 4-2 overwinning. We hadden geen betere dag kunnen kiezen. Ook de strafworpen die zo moeilijk gaan werden gewonnen met 5-0. Oefening baart kunst! Nog 1 wedstrijd knallen en dan zit het seizoen er al weer bijna op.. Het tekenen van de map hoort erbij waar complimenten van de ouders aan de scheidsrechter werden gegeven! Zo hoort het Na de wedstrijd hebben we een mooi feestje gevierd waarin ik alle kids, de ouders en mijzelf zag genieten. Het korfbal lieten we voorlopig voor wat het was en ik fietste een paar 100 meter verder naar het voetbalveld. Mijn broertje speelde een belangrijke wedstrijd. Bij winst mocht ARC 3 gaan spelen voor promotie naar de reserve 1e klasse. Een super prestatie en op deze mooie 9 mei is dat natuurlijk gelukt. Ook een mooie dag voor mijn vader! ARC, zijn club speelde zich veilig in de 1e klasse. Hij kwam met een halve hartverzakking thuis, maar schreef daarna gelijk een mooi stuk op de website van ARC: Stukje ARC

Een mooie dag kreeg dus een mooi einde met 3 gelukkige mensen thuis die alle 3 genoten van hun favoriete sport en club. Op naar mogen. Mijn nieuwe levensjaar beginnen we gelijk goed met het reisje naar Londen! Enorm veel zin heb ik, maar de spanning komt ook. Gezonde spanning. Nog steeds komen er enkele rampscenario’s in mijn hoofd voor, maar dat is niet gek bij een reisje alleen. Last minute tips reis- en mental tips zijn welkom

Bedankt voor alle felicitaties vandaag!

Liefs, Manon

You may also like

2 reacties

  1. Nu lees ik veel met je mee vergeet ik je helemaal te feliciteren. Als nog van harte Manon en have a lot of fun in Londen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.