Londen dag 1: Vertrek naar Harwich en aankomst per trein

Oke,, hier gaan we dan. Mijn verslag van een paar fantastische dagen in het mooie Londen. Eens kijken of ik alles op papier kan zetten. Tijdens mijn tripje heb ik al veel opgeschreven gelukkig. Met de foto’s erbij moet dit goed gaan komen. Here we go:

Zondag 10 mei:
Na een gezellige verjaardag met familie stapte bracht mijn moeder me naar het station. Daar ging ik! Enorm zenuwachtig, misselijk, last van rug, hoofdpijn en zeer onrustig op weg naar het onbekende.

Ruim om tijd kwam ik aan in Hoek van Holland waar de boot gelijk naast het station ligt. Het inchecken verliep zeer soepel, waarna ik naar mijn hut kon. Het zat gelijk aan de kant van de trappen en nooduitgang. Voor mijn onrustige gevoel was dat prettig. De hut zag er mooi uit. Alles wat je nodig had was er. Omdat in je eentje in zo’n hut wat saai is besloot ik dek 9 op te gaan, waar alle faciliteiten waren. Na even zoeken had ik een heerlijk plekje gevonden aan het raam met als uitzicht een prachtige zonsondergang. Even daarvoor had ik mijn eerste ponden gepind.

2015-05-10 20.21.12 2015-05-10 20.36.43

 

Na wat lekkers gehaald te hebben ben ik begonnen met het schrijven van een dagboekje. Het schrijven zorgde ervoor dat het onrustige gevoel verdween. Na wat schrijven, lezen en tv kijken besloot ik om naar bed te gaan. Om 5.30 Engelse tijd zouden we weer gewekt worden en dan zou er een lange dag te gaan zijn.

Om 22.47 Engelse tijd lag ik in bed. Daar ging behoorlijk wat aan vooraf. Eenmaal bij mijn hut aangekomen na het relaxen deed mijn kaartje het niet. Na 2x een nieuw kaartje te hebben gekregen ging het uiteindelijk goed.

Na een douche waarin het varen begon voelde ik wat gewiebel, maar dat was snel over. Tevreden deed ik het licht uit.

 

Maandag 11 mei:
Om 5.30 werden we gewekt met Don’t worry, be happy. Snel was ik aangekleed, had ik mijn koffer ingepakt en genoot ik van een prima ontbijt. Het overstappen ging zeer vlot en eenvoudig waarna ik kon genieten van een treinreis van 1:45.

2015-05-11 05.54.32

Morgen de rest van dag 2 en dag 3!

Liefs, Manon

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.