Shoppen in Hoofddorp!

Gisteren (woensdag) stond er een leuk uitje op de planning! Samen met mijn moeder ging ik naar Hoofddorp om daar eens goed te winkelen.
Mijn kledingkast is bijna leeg door alle te grote kleding. Verplicht shoppen dus!

Sinds jaren heb ik er echt bewust van genoten en dat voelde zo goed! Eindelijk geen problemen met broeken en winkels waar ik eigenlijk helemaal niet heen wil! Zo was ik in 1x klaar voor een nieuwe winterjas en allerlei andere leuke kleding. In Hoofddorp waren we nog niet geweest en is ons uitstekend bevallen! Mijn moeder en ik doen niet vaak dit soort dingen, maar we hebben er beide van genoten.

Hieronder een paar foto’s:

broeken

lang vest, vero moda
Nieuw lang vest

jurkje, new yorker

 

 

 

 

 

 

 

 

nike schoenen, fitness                                                             winterjas

 

 

 

 

 

 

jurkje, new yorker

1 reactie

  1. Zit ik me al helemaal voor te bereiden op een ManonModeShoot…. krijg ik alleen de 2D versie te zien. Ga je straks je voorjaarscollectie wel ‘showen’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.