BlOG NUMMER 100

Dit is blog nummer 100, een mooi moment om terug te kijken..

Een paar keer per week bekijk ik de statistieken op Google Analytics, daar vind ik de volgende feiten:

– Er zijn in totaal 1808 sessies geweest
– 1318 mensen hebben mijn blog bezocht!!!!
– 2416 paginaweergaven
– Een gemiddelde sessieduur is 37 seconden tot een minuut.
– 64,7 % van mijn bezoekers zijn nieuw.
– 35,3 % van mijn bezoekers komen terug.

– Grappig om te zien dat mijn blog niet alleen in Nederland wordt bekeken, maar ook in: de USA (245 sessies), China (54 sessies), Japan (31 sessies), UK (23 sessies), Duitsland (17 sessies), Zuid-Afrika (13 sessies), Zuid-Korea (11 sessies) en verder een aantal sessies in Brazilië, Frankrijk, Rusland, Australië, Canada, Spanje, Turkije, België, Colombia, Argentinië, India, Pakistan, Vietnam, Paraquay, Mexico, Roemenië en nog een aantal landen! Dit doet me niet zoveel, maar het is toch grappig.

Alphen spant de kroon met het aantal bezoekers gevolgd door Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Het best bekeken artikel is die over het Pinksterweekend bij Tempo. 231 mensen hebben deze pagina gezien. De pagina waarop ik veel foto’s liet zien staat op een goede 2e plek!

Leuk om de statistieken eens in te duiken na 100 blogberichten. Daar doe ik het niet voor, maar het is fijn om te zien dat mijn berichten gelezen worden. Of dat ook zo zou zijn als ik dit niet op facebook zou delen is de vraag, maar dan maakt het me nog niet uit.

Ik blog namelijk voor mezelf. Een dagboek waarin ik schrijf over alles wat ik mee maak, om nieuwe kwaliteiten over mezelf te denken, om inspiratie op te doen bij andere bloggers en om lekker te schrijven. Schrijven vind ik heerlijk om te doen. Een blog heb ik dan ook meestal in een half uurtje klaar. Portfolio’s schrijven vond ik ook nooit heel vervelend, wanneer ik inspiratie had, stond er zo een stuk van 1200 woorden.

Als ik naar mijn berichten terugkijk zie ik wisselende stemmingen. Soms zat er een behoorlijke negatieve blog tussen. Dat riep bij een aantal mensen vervelende reacties op. Hier heb ik me niets van aangetrokken. Ik blog voor mezelf en je kan zelf bepalen of je het wilt lezen. Die keuze heb je zelf. Voor mij is bloggen een uitlaatklep en misschien vertel ik soms wel wat te veel, maar ik vertel niet alles. Na het schrijven van die negatieve blogs voelde ik me veel beter. Blogging

Gelukkig staan er voornamelijk positieve berichten in mijn archief en vooral de laatste 2,3 maanden gaat het erg goed met me. Hier schrijf ik dan ook graag over, omdat ik trots ben. Misschien schrijf ik hier ook teveel over, maar daar hoor ik niets over. Als ik zelf maar blij ben met wat ik schrijf, het is uiteindelijk mijn blog. Mijn eigen plekje waarin ik alles kan en mag zeggen. Nu het zo goed gaat benoem ik dat extra vaak, dat vind ik belangrijk.

Het zou zomaar kunnen dat er weer een omslagpunt is, een tijd waarin ik me minder goed voel. Dat mag ook, want ik ben ook een mens met gevoelens. Uiteindelijk wordt ik er sterker van!

Door het bloggen heb ik veel inspiratie opgedaan bij andere bloggers. Een aantal favorieten hebben jullie al een keer voorbij zien komen. Hier haal ik inspiratie vandaan voor recepten, oefeningen in de sportschool of lifestyle tips en trics. Op bloglovin kan ik me uren vermaken met nieuwe blogs. Heerlijk. Mijn blog is nog niet zo goed dat ik er mijn geld mee kan verdienen, maar dat is gelukkig ook niet mijn doel. Wel ben ik benieuwd naar wat jullie bijvoorbeeld het leukste bericht vinden of ieders wat je positief verrast heeft. Niet om mijn ego daarvan te laten groeien, maar gewoon uit nieuwsgierigheid.

Op naar nog heel wat blogberichten! Blogging

Liefs, Manon

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.