Favourites: 1

Favourite work-out – krachttraining
Nu ik niet kan hardlopen heb ik andere workouts gevonden die toch best fijn zijn! Mijn armen zijn flink aan het werk en na 2x oefenen gaan die monkeybars me prima af Stiekem ben ik best wel trots…! Ook heb ik vandaag een kleine wandeling gemaakt, waarbij ik genoot van de buitenlucht.

 

 

 

Favourite TV-show – Hart of Dixie
Heerlijk om even mijn eigen wereld te verlaten en te verhuizen naar Bluebell bij Zoe, Wade, George, Levon, Brick, Lemon en de rest! Inmiddels zit ik over de helft van seizoen 3. Soms kijk ik weken niet, maar deze week heb ik weer zo’n 4 afleveringen zitten kijken!

 

Favourite beauty – Nagelriemcrème Lush
Nee, een beautymeisje ben ik niet. Hoewel ik de laatste tijd wel bewuster met mn uiterlijk bezig ben en echt netjes voor de dag wil komen. Met een beetje mascara en oogpotlood op mijn ogen voel ik me gelijk een stuk vrouwelijker. Toch is mijn favoriet de nagelriemcreme van Lush. Gelijk merk ik verschil en het heeft een heerlijke citroengeur. Zo’n 2x per dag smeer ik het op mijn nagels in de hoop dat ze er sterker van worden.

 

 

2015-08-01 15.27.55

Favourite activity – Cleaning/organize
Ten 1e werken beide rustgevend, je helpt er andere mee. Zo heb ik een begin gemaakt aan de kledingkast van mijn broertje. Ja, ik ben knettergek, maar het helpt om de verveling tegen te gaan. Hij gaat zoiets nooit voor mij terugdoen, maar ik maak er wel iemand gelukkig mee. Mijn hoofd is veel rustiger wanneer het om mij heen netjes is. Ik heb maandag- op dinsdag nacht staan opruimen, omdat ik maar bleef malen. Toen het eenmaal was opgeruimd sliep ik als een roos.. Mijn huis later zal later dan ook nooit, heel lang een grote rommel zijn.

 

2015-08-01 11.57.58
Favourite feeling: Let it go…
Loslaten blijft moeilijk.. Als je geblesseerd bent en iets niet kan doen wat je het allerliefst doet nog moeilijker. Als je dan het moment hebt bereikt dat het niet kunnen hardlopen niet meer het ergste is in de wereld en je denkt in oplossingen voelt dat goed! Het blijft niet leuk, maar op dit moment kan ik niets anders doen dan kijken naar de dingen die ik WEL kan.

 

 

Favourite uitkijkmoment: Aftellen tot VKS 2015
Nog 11 dagen en dan mogen we los… Altijd wel wat spanning, maar bovenal heel veel zin!

 

2015-07-30 22.26.47

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.