Weekly favourites #3

En weer was het een fijne week! Kijk maar mee naar mijn favoriete momenten

 

Favourite recipe: Appel crumble
Zonder suiker of andere gekke dingen een heerlijke appel crumble gemaakt. De smaak was heerlijk, maar de ‘crumble’ viel wat tegen. Nog even oefenen hoe ik dat knapperige korstje kan krijgen.

 

2015-09-19 17.00.48

 

Favourite activity – Boeken, boeken, boeken, heel veel boeken op het Boekenfestijn!
Vandaag bracht ik een bezoekje aan het boekenfestijn in Utrecht. Een echte aanrader als je verslaafd bent aan boeken. Met mezelf had ik een bedrag van max 30 euro afgesproken en daar ben ik onder gebleven. Ik kocht een schattig prentenboek, een goede kinderbijbel en nog 3 boeken voor mijzelf. Nu moet ik dus echt gaan lezen, want er staan nog wat boeken op mijn verlanglijstje!

2015-09-20 12.11.202015-09-20 14.29.20

 

Favourite show – RITA
Een nieuwe serie ontdekt op Netflix: RITA! Rita is een Deense serie over een lerares die zo haar eigen kijk op het onderwijs heeft. Zeer de moeite waard om te kijken.

 

Favourite happy thing – Kaartjes schrijven
Naar mijn mening wordt er veel te weinig echte post verstuurd, dus probeer ik zo nu en dan wat kaartjes te sturen. Gewoon om iemand te bedanken. Vrijdag heb ik daar twee mensen heel blij mee gemaakt Missie geslaagd!

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.