Wishlist

collage-2015-10-05

Iedereen heeft graag dingen die hij/zij hebben wilt. Die heb ik ook.. Momenteel is het ernstig gesteld met mijn bankrekening en kan ik alleen maar dromen. Gelukkig mag dromen altijd, hierbij mijn dus wishlist.

 

 

Boeken
Deze readaddict heeft nog een aantal boeken op haar verlanglijstje staan:

# Graeme Spimsion – The Rosie effect
# Mark van der Werff – Meester Mark vraagt door
# Jojo Moyes – Portret van een vrouw
# Lea Michele – You first

Lange tight Nike
Voor de winter ben ik nog op zoek naar een lange tight om in hard te lopen. De tights van Nike zijn prijzig, maar wel kwalitatief goed.

Windjack hardlopen Nike

Mooi jasje met rits
Ik heb in mijn kledingkast nog geen enkel jasje hangen en dat is echt een schande! Zodra het kan, is dit het eerste wat ik koop!

Healthy kookboeken
Kookboeken staan niet alleen leuk in de kast, maar ook heerlijk om uit te koken!
Mooie sieraden
De laatste tijd ben ik iets meer bezig om mezelf wat netter te kleden. Ik voel me er fijner en zelfverzekerder bij. Sieraden horen daar ook bij.
Een bezoekje aan de kapper
Volgens mij ben ik in juli voor het laatste geweest en ben ik mijn haar weer een beetje zat. Het hangt voor mn ogen, valt uit en er zit geen mooi model meer in. Veel kan ik niet met mijn haar, door een vervelende kruin. Vaak blijft het dus beperkt bij laagjes en iets korter of de puntjes eraf. Met de lengte ben ik eindelijk na ja-ren uitproberen tevreden.
Mooie laarzen en een nieuw paar sneakers
Mocht je ooit in mijn schoenencollectie hebben gekeken zal je vast opgevallen zijn dat dit voor een groot deel sneakers zijn. Er staan 1 paar enkellaarsjes en daar ben ik niet echt meer happy mee.
Zaalschoenen
Na het voor- en najaar gaan we de warme zaal weer in! Omdat ik zelf ook weer train, wil ik graag goede schoenen hebben
Nu nog wat meer centjes op mijn bankrekening. Nee hoor, geld en materiaal maakt absoluut niet gelukkig, maar zo nu en dan is het fijn om van wat extra te dromen. Vroeger had ik al moeite met 1 ding op mijn verlanglijst te zetten. Gelukkig gaat het me nu een stuk beter af.
Liefs, Manon

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.